Gode forbindelser til magtens top

 

 

 

Broksø gods har i mange år haft magtfulde venner, ikke mindst i partiet Venstre.

 

Aller øverst ses en annonce for grundlovsmøde på Broksø i 2005 med statsminister Anders Fogh Rasmussen som taler. Efterfulgt af en annonce for Grundlovsmødet året efter.

Nederst forsiden af Lokalbaldet, hvor Lars Løkke Rasmusen den 7. august 2004 klipper indvielsessnoren til knapt 2 km. ufærdig cykelsti mellem Bråby og Bråby Stationsby, finansieret af Broksø gods.

 

“Et makværk af et privat projekt”, betegnede byrådsmedlem Palle Ystrøm Broksøs cykelsti i oktober 2004, da Haslev Byråd diskuterede kommunens overtagelse af projektet, som Broksø ikke kunne færdiggøre.  Men kritikken af Broksø druknede i begejstring over at det var lykkedes Cathrine Riegels Gudbergsen at få selveste indenrigsministeren til at komme til Sydsjælland og klippe indvielsessnoren til cykelstien over. ‘

 

Et blandt flere eksempler på at Broksø’s stærke forbindelser til magtens top har sikret mosegodset positiv særbehandling.

 

 

Lokalbladet for Bråby, Skuderløse og Teestrup har gentagne gange lagt spalter til positiv omtale af Broksø gods. Som f.eks. i dette nummer fra 2003, hvor to generationer, mor og datter, pryder forsiden; den nuværende ejer, Cathrine Riegels Gudbergsen (tv.) og hendes mor, Charlotte Riegels Hjorth.

 

 

 

 

 

 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *