Breve til Broksøgods om voldelig jagtlejer (1996)

11. december 1996 skrev journalist og mose-kender Jesper Petersen et fire siders langt brev til Broksø’s ejer, Charlotte Riegels Hjorth, og præsenterede hende blandt andet for en række spørgsmål om forvaltningen af den beskyttelseskrævende natur tilhørende Broksø.

“Jeg driver en privat virksomhed og skal ikke offentliggøre regnskabstal eller andet til en privat person”, skrev Riegels Hjorth i sit korte svarbrev af 2. januar 1997.

Nedenfor ses desuden et brev af 19. december 1996 til Broksø-jagtlejer igennem en halv menneskealder, Skjold Nielsen, som her anno 2008 fortsat (på 30. år eller mere) lejer jagt i Broksø Enge og Birkemosen. Dét til trods for at manden i 1988 afslørede sin uegnethed til at besidde en våbentilladelse, da han med et ladt jagtgevær frarøvede Jesper Petersen kikkert og fotografiapparat.

Alt sammen beskrevet i brevet til Riegels Hjorth med appeller om at reagere overfor Skjold Nielsens livsfarlige omgang med skydevåben. I øvrigt langt fra første gang at der sker lovovertrædelser i forbindelse med Broksø’s kommercielle jagtforretning og godsdrift.

Klik på brevsiderne nedenfor for at se dem i læsevenlig størrelse.

 

Klik her. Derefter på ikon i højre hjørne nederst  Klik her. Derefter på ikon i højre hjørne nederst

 

Klik her. Derefter på ikon i højre hjørne nederst  Klik her. Derefter på ikon i højre hjørne nederst

 

Klik her. Derefter på ikon i højre hjørne nederst  Klik her. Derefter på ikon i højre hjørne nederst

 

 

Add a Comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *